Humus de zanahoria
- Tiempo total 43 min.
- 10 min.
Tiempo de preparación - 33 min.
Tiempo de cocción - 0 min.
Tiempo de reposo
Descubre toda la gama
Ver más detalles - Descubre toda la gama -
Ingredientes
4 personas
350 g *Carrots
0.7 l *Water
265 g *Rinsed and drained chickpeas
5 cl *Lemon juice
1 cda café *Ground cumin
4 cl *Olive oil
5 cl *Water
*Salt, pepper
*pimienta
Accesorios
Cesta de vapor Cuchilla picadora
Preparación
Paso 1 /3
*Peel the carrots and cut them into pieces. Put them into the steamer basket and pour 0.7 L of water into the mixer bowl. Lock the lid with the cap and press ‘’Start’’.
Paso 2 /3
*Once cooked, empty the water from the bowl.
Paso 3 /3
*Put the carrots, chickpeas and remaining ingredients into the mixer bowl with the Ultrablade attachment. Lock the lid with the cap and press ‘’Start’’.
Accesorios